вторник, 15 юни 2010 г.

MY MOJITO



В жегата трудно се задържат мисли в главата, дрехи по тялото, целувки по устните и вдъхновение във въздуха.

В жегата единственото, което искам да правя е да лежа, да пия мохито, да ухае на череши, да слушам Dj Jazzy Jeff feat. The Fresh Prince- Summer time, да ми e мокро, ама не от пот, а от морска вода.

Направо е нелепо да се учи за изпити, да ходиш на работа или да започваш нещо от начало. Запомнете - лятото не е време за нови начала! Лятото слагаш точка на всичко, което се е случвало досега. Довършваш недовършеното и го пращаш да си ходи с летните залези и старите бански.

Невероятно е колко много се влияем от сезоните. Сезони има в любовта, в красотата, в сексуалния нагон, в изкуството, в хумора ни, в желанията ни, в мечтите ни, в песните , които си избираме в караоке баровете, в сантиментрите дистанция между хората...

Мислим се , че винаги всичко в живота е сложно и трудно, а то се измерва в няколко вдишвания с различна температура.
Нещо се ражда, разцъфва, гори, увяхва и умира. За да се роди отново.

Щастието се побира в една чаша с коктейл, защото я пиеш с всички изживени мигове досега.

Лятото е тук. Направи си Мохито. По собствена рецепта. С твоите съставки.
Сега е отлично време за to do list, защотото нищо не ни се прави, имаме само един куп желания.

Дните са дълги, нощите също. Една гореща безкрайност, в която не ни остава нищо друго освен да се наслаждаваме на малките неща в живота.

Summer time, baby!

3 коментара:

  1. I vse pak, za tezi, koito po4nahme ne6to novo i nqma murdane, za da si izpulnim novogodi6niq "to do list", moje li pone da se sberem s vas - sobodnite,ako ne fizi4eski, to duhovno, na po edno Mojito v nqkoi prohlade bar, naprimer... ??? :P

    ОтговорИзтриване
  2. ЖУЖИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИЖЖЖЖЖ! :*

    ОтговорИзтриване