понеделник, 8 февруари 2016 г.

НАРЪЧНИК НА МАЛКИТЕ КОТЕТА    
      Всеки  трети човек се казва Георги. Щом си Жорката, трябва да има и прякор, защото е пълен абсурд някой да те запомни. Само Жорката, братче. И хората да питат „ама кой точно“?. Не е оферта.

    Нашият герой Жорката не мисли по тези въпроси, защото от пети клас му казват Футболистчето. Харесаха го едни терньори и започна да ходи в престижна детско-юношеска школа. За да изтъква статуса си на трениращ  активно, още тогава ходеше постоянно с анцуг. С футбола оправдаваше всичките си двойки по другите предмети, докато накрая родителите му не спряха даже да се правят и на строги за училището. Те вярваха , че Жорката ще стане следващият Бербатов и ще ги издържа с милионите си, пък за какво ти е в тоя живот да знаеш кой е написал „Под игото“? Както казваше баща му, едър и внушителен мъж с  шкембе и с прякора Дацо: „ Не бе честно, за чий хуй  ти е тва иго? Глей си спорта!“

     Гледаше си го Жорката. Доста съвсетно. И ето , че когато беше на 16 дойде моментът на истината. Извикан на проби за школата на Милан. Дацо заколи прасе в чест на сина си, въпреки че още не беше купен и билет за там. В главите на цялото семейство, всичко вече беше станало.  Те може да искат да става Бербатов, но Жорката винаги се е кефил на Валери Божинов, така че Италия  за него си беше чиста проба съдба.

    И така, Футболистчето и баща му се мятат на лоу кост полета. Фамилията ги изпраща ревящи. Дацо ще се спука от гордост и казва къде отива на всички хора на летището, въпреки че не са го питали. Жорката  е малко ошашавен и не знае къде се намира. Вече си представя низ от голове, екзалтирана публика, трансферни прозорци и  просълзен Неймар, който си признава, че Жорката го е надиграл и просто не е имало какво да се направи. Това е футбола, топката се върти, но което си е- си е. Да, точно така. В главата му Неймар каза  „ Което си е- си е“.
    Седмица по-късно. Делегацията от баща и син се връща. Семейството ги чака,  но физиономиите на двамата не говорят добре. Дацо вдигал кръвно там, та сега едвам говори , за да не се ядоса пак. Накратко:Жорката се осрал, не се въползвал от златния си шанс , не играл добре и ей на. Пак си е тук. Разочарование.

    Разочарованието витае във въздуха и до днес, когато Жорката е вече на 28. След школата не го викнаха в титулярния тим, ама за тва пък той сега си кюта в едно отборче в Б група, харчи си заплатата прилежно и гледа да не се тормози.

    Прякора му вече е Миланото, защото като ходи в Плаза, всички пичони , охранители, бармани и сервитьорки знаят, че като е бил на 16 е ходил на проби за Милан. Ебе сравнително често.  И как иначе- симпатяга е, поддържа се, плочки това-онова, прическа  с перчем, татуировки - „Животът е само един“  и „Само Господ може да ме съди“. Много фино веждите са изскубани, ризки цвят сьомга- мода от Милано, баровете, диджеи , Преслава веднъж лично му изпя парчето „ На тебе не отказвам“. Мани...

     Докато един ден светът на Жорката не се срути. За миг. Знаем, че от дете харесва Валери Божинов. Не веднъж е намирал опора във фактология от живота на Божинката- всички го отписват, той се връща в нов отбор, вече лежал на стари лаври- и вкарва гол. Жените му- Алисия, Николета, пак Алисия. Какво ниво, какъв стандарт! 
     Но ето сега. Миланото стои и цикли от половин час изтеклата коренспонденция в интернет на неговия идол и 19-годишната Ивето С., където Божинката е написал на латиница:

malko kote
sex ima li
kazvai?

След има-няма няколко реда, Ивето вече е в играта и стяга куфарче за Белград. Божинов е Бог. Ясно,че е богат, известен и изглежда добре, но Жорката се възхити как лежерно и директно си иска човекът. Замисли се за своите постижения. Винаги са ставали в   бурни вечери с алкохол, накрая се прибира с някоя. Все са били секси мацки, но никога не е имало нещо да казва, да я уговаря. Черпи я, танцуват, казват си имената, отърква й се на някоя песен, започват да се целуват и нататък ясно. Не е имал много дълготрайни гаджета, чувства си се млад и си иска свободата.
Продължаваше да изучава тактиките и стратегиите на Божинов. След като в чата малкото коте замрънква нещо уклончиво, Валерката написва:
Molqq
A
S men ne iskash
Taka li??
A s drugi go pravish??
S men ne

Каква позиция и твърдост! А така! Ще я еба в курвата, верно го прави с други, на Валери му се офлянква! А човекът казва, че ще й „направи билети“ и да си доведе и приятелка. Велик!  Други силни моменти са, че когато Ивето се чуди как да го измисли, Божинов отсича „ Сега казах! После отивам на лагер в Кипър и ме няма 16 дена“.  А щом се разбира, че най-добрата приятелка си е в Пловдив и май няма да дойде, осеменителят  на плеймейтки се примирява:

Emi aide samo ti.

Има известна доза „ моля те, моля те“ в цялата коренспонденция, дойстойна за книгата „ Велики любовни писма на велики личности“, но Жорката това не го забеляза. Той реши, че още тази вечер ще се прибере не с една, а с две малки котета, и че и той го може.

    Преговори и научи написаното  от чата, така както не е преговарял и учил нищо в училище. Звънна няколко телефона, събра компания, барна се и се вля в софийския нощен живот. Изтегли кеш, обля се с парфюма на Пако Рабан и си повтаряше като настолна реплика един ред на Валери „ аз не съм някой си“. Дори някое коте да изтърси на Жорката, че не е известен той трябва да говори и да се държи като „някой“. Точка.
    Вече всички са в чалготеката. Лее се уиски, салфетки има, не е като да няма. Плът, дупета- барабанчета , силиконова тяга около врата на всяка ловуваща  батка и страшен копон. Жорката е в топ форма и целеустремен, както когато ходи на проби в Милан. Но беше сигурен , че това сега няма да завърши с крах.

Търсеше малки котета. 18-19 годишини. Аре 20,  максимум. Но как да разбереш кой на колко е? В определена част от нощта е трудно да разбереш и коя- коя е?Тия носове и цици на Енчев са ебаси еднаквите. Но ето. Второ сепаре в дясно. Момичешка компания от секси пичета. Вече са ги налазили някакви катили и ги черпят, но има две по-настрани. Денсят си самички  и изглеждат като навити за тройка. Пък и май са малки. Не би трябвало да следят футбол. Еби му майката, ще им каже, че играе в А група. И нищо , че отива на лагер в Банкя, ще каже , че и той към Кипър тръгва.  Но да действа директно и с двете е много голяма лъжица. Ще потанцува около тях и ще види коя го харесва повече. Приближава се с бавна ритмична стъпка. Ейййй, любима песен. Фики и Алисия. Случаенос? Не мисла. Съдбата е с него. Коте 1 е в черна рокля и е руса. Коте 2 в розова и е с червена коса. Жорката хареса повече червенокосата, защото и виждаше зърната, но пък русата флиртува с очи и се усмихва,а онази се прави на неебателна. „ С тия зърна не знам на кво се прави, ама карай.“ – мисли  си Жорката и вече е готова за действие. По пример на Учителя казва на русото коте:
-       
-     - Уникалнаааа си, чесНо!

В десетката. Котето го обгръща с ръце през врата и продължава да танцува още по- съблазнително.

-       На колко си? – в мига, в който я попита съжали, защото й видя изражението. Тя започна да се отдалечава. Греда! Бързо трябва да измисли нещо. Така е като се цепи от работещия сценарий! Тъпанар! Жорката се псува сам, но русото коте вече отърква дупенце в един, дето гледа лошо.

И тъкмо да се върне към компанията си разочарован, видя че котето с розовата рокля още е наоколо. Не беше отишла след приятелката си и даже му хвърля погледи, докато танцува. Сега или никога. Приближи се към нея, смело допира устни до шията й, повдига ги бавно към ухото. Усети я, че изтръпва. И тогава казва бавно и страстно.
-Малко коте, секс има ли, казвай?

Червенокосата ококрва очи, но не може да спре да се усмихва. Зърната й още повече настръхват  и Жорката знае,че работата е станала.
Все така усмихвайки се тя казва:

-       -Какъв си ти, бе?

Време за  задна ножица:

-       -Аз не съм някой си. Футболист съм.
-       -О, така ли? В кой отбор?
-     -  В А група.
-       -Ясно де, ама в кой отбор?
-  -     Ти да не би да ги знаеш кои са?
-       -Поинтересувала съм се... – намига му тя.

Жорката леко се смущава. Аман от тия бръмчалки,които чак следят статистиката, за да казват после на кой са духали и с кой са спали. Реши да я поукроти малко с въпроса на колко е, но тя не се притесни. Била на 19. Ох, перфектно.Тя видно го желае. Постоянно прехапва устните си, гледа го интензивно и зърната й направо изискват да бъдат наблюдавани.  На свой ред тя се доближава до ухото му и измърква:
-       -Не съм толкова малка, повярвай ми...- захапва му ухото и Жорката се надървя на кокил. 

     Няма време за губене. По-уверен не се е чувствал.
-                    -  Хайде, малко коте, прибираш се с мене...
-Чакай, не мога да си тръгна така...
- Защо не вземеш и твоята приятелка?- вече нищо не може да го спре. Уверен и с ерекция, изглежда като известна личност или поне се дръжи като такава.

Розовото коте явно харесва всичко това, въодушеви се, отиве при русата, започва да й говори нещо. Тя гледа Жорката. Първо скептично, после с усмивка. Какво ли й говори? Не е важно. Те двете вече са в колата му, а сега и в гъзарска хотелска стая. Котетата попиват всеки детайл от вечерта, за да разказват ентусиазирано историята в понедлник на всички свои познати и задръстеняците да хейтват.

Миланото се чувстваше баш като Божинката. Двечките започнаха да се целуват и да се пипат, нашият човек залъска. Явно на тези не им беше за първи път. Жорката и той май имаше некви тройки, ама беше пиян и е позабравил. Сега е в пълно съзнание и си го е изработил, както се казва.
Котетата вече са голи и са го обвили от всички страни. Русата му прави свирка, а червенокосата е зад него облизва го по врата и го пита в кой отбор играе. На Жорката му е толкова кеф, че едва говори.  Русото коте го възсяда, но червенокосата не се отказва и продължава да води разпита си. Жорката, обаче, държи фронта. В един момент вече никой нищо не пита, тримата минават през различни конфигурации, Миланото свършва напълно целенасочено на лицето на червенокосата , защото го е издразнила с това непрестанно питане.

Лежи и разпуска усмихнат. Котетата пак искат да знаят все пак с кого са спали. Той им казва името на истинския си отбор. Те са възмутени. Компетентно заявяват, че това не е и Б група, този сезон е изпаднал във В. Жорката отговаря, че знае и влиза да се къпе. Чува заглъхнало възмущенията им и тряскането на вратата.

Те със сигурност няма да  се похвалят за тройката им.  Дреме му. Важното е, че за първи път от много време осъществи точно това, което искаше.  И нямаше да е за последно. Целият наръчник за ебане на малки котета му беше ясен:

1    1. Ако не си известен, лъжи  че си
2    2.  Ако не мине тва с известността, добре е да си богат
3    3 Ако не си богат, лъжи че си
4    4.   „Ти си уникална“ е единствения комплимент, който трябва да знаеш.
5    5. Следвай Божинката и няма да сбъркаш.

6    6. На малките котета винаги им се иска. И после говорят. Ето и Валери не можа да се справи с това. Но има ли значение? Кой ебал-ебал. Другите- да завиждат. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар